آخرین مطالب
 
  • نویسنده : admin , نوشته شده در: ۱۸ آذر۱۳۹۵
  • چند سوال متداول راجب موسیقی

    ۱-از چه سنی کودکان می توانند موسیقی را شروع کنند؟
    یادگیری موسیقی از سنین ۴ سالگی به وسیله “آموزش موسیقی کودکان (ارف)” امکان پذیر است. کودکان از ۶-۷ سالگی به بعد قادر هستند که مستقیما سر کلاس های ساز رفته و آموزش ببینند. با توجه به انرژی زیاد کودکان و عدم تمرکز آنان در انجام کارهایی که تمرکز زیاد نیاز دارد، نبایستی انتظار پیشرفت فوری از آنان داشت.

    ۲- یادگیری موسیقی برای من دیر نیست؟
    یادگیری در هیچ سنی دیر نیست. تمرین مرتب روزانه و کمی صبر فراموش نشود!

    ۳- چه مقدار تمرین روزانه لازم است؟
    مقدار تمرین برای هر شخص بسته به زمان آزاد وی دارد. اما بطور میانگین روزی نیم ساعت تا یک ساعت تمرین، بهترین بازدهی را دارد.

    ۴- آیا استعداد برای پیشرفت در موسیقی به من کمکی می کند؟
    استعداد به مجموعه آموزش های ناخود آگاه که شخص قبلا داشته است، گفته می شود. (آموزش ناخودآگاه: شنیدن موسیقی در خانواده، نوازندگی یا خوانندگی توسط اعضای خانواده). برای یادگیری موسیقی معلم خوب و تمرین کافی و دقیق مهم است. آموزش ناخودآگاه یا استعداد درصد بسیار پایینی در فراگیری موسیقی دارد. به عبارت دیگر حتی اگر بسیار با هوش باشید و تمرین نکنید، پیشرفت نخواهید کرد..

    ۵- آیا گواهینامه در پایان ترم می دهید؟
    در پایان دوره با نظر مربی از طرف آموزشگاه گواهینامه داده می شود.

    ۶- چه وقت دوره آموزشی موسیقی تمام می شود ؟
    موسیقی (یا هر هنر دیگری) مانند نردبان بی انتها است. هر مقدار که پیشرفت می کنید، مقدار بیشتری از پله ها را می بینید. اگر منظور دوره مبتدی است، بطور میانگین دوره ابتدایی برای ساز یا آواز معمولا ۸ ماه تا ۱ سال است. (این زمان بسته به مقدار تمرین هر هنرجو متفاوت است)

    ۷- آیا سنتور یا پیانو از ویلن سخت تر است؟
    خوب نواختن هر سازی به دو عامل زمان و تمرین نیاز دارد. سازهایی مانند پیانو یا سنتور از آنجا که از قبل کوک شده اند، در ابتدا صدایی بسیار دلنشین تر دارند. اما سازی مانند ویلن که هنرجو خود بایستی صدای مورد نظر را ایجاد کند کمی سخت تر بنظر می رسد.

    ۸- فراگیری چه سازی آسان است؟
    هیچ سازی آسان یا سخت نیست و برای نواختن هر کدام بایستی روزانه تمرین کنید.

    ۹- به موسیقی بسیار علاقمند هستم اما نمی دانم که چه سازی را برای فراگیری انتخاب کنم؟
    برای انتخاب کلاس، ابتدا توجه کنید که به چه نوع موسیقی علاقمند هستید. موسیقی ایرانی بیشتر می پسندید یا کلاسیک؟ برای انتخاب کلاس می توانید به آموزشگاه بیایید، با مربیان صحبت کنید و در کلاس های آموزشی آنان سازها را از نزدیک ببینید.
    بهر صورت هزینه تهیه ساز نیز در این انتخاب بسیار مهم است. سازهای ایرانی عمدتا از سازهای کلاسیک ارزان تر هستند.

    ۱۰- فرزند من تمرین نمی کند. چه کنیم؟
    کودکان همواره بازیگوش هستند و نباید از آنان انتظار داشت که بتوانند ساعات زیادی را صرف تمرین ساز کنند. می توانید با نشستن کنار وی بهنگام تمرین یا فراگیری همزمان با فرزند خود، او را برای نواختن بیشتر تشویق کنید. زمان تمرین را به زمان های کوتاه تر و چندین نوبت در روز تقسیم کنید.

    ۱۱- آیا کلاس های موسیقی شما تضمینی است؟.
    ما فقط معلمین خوب را تضمین می کنیم. تمرین روزانه با شما است.

    ۱۲- شیوه آموزش برای ساز یا آواز چگونه است؟ آیا در طی دوره آموزشی ناگهان درس ها سخت می شود؟ شیوه آموزشی برای همه سازها به تدریج و از آسان به دشوار می باشد. در صورت تمرین مرتب روزانه و فراگیری کامل درس ها ، درس های جدید بسیار ساده خواهند بود.

  • برچسب‌ها:, , , ,
  • نظرات درباره این مطلب