آخرین مطالب
 
  • نویسنده : حمیده آهنگری , نوشته شده در: ۳ مهر۱۴۰۲
  • گیم اف ترونز یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تلویزیونی در دهه‌ی اخیر است. این سریال، در سبک فانتزی و علمی-تخیلی ساخته شده و داستان آن در قاره‌ی وستروس و درباره‌ی نبرد بین خاندان‌های مختلف برای کنترل تاج و تخت پادشاهی است.

    در گیم اف ترونز، شخصیت‌های فراوانی وجود دارند که هر کدام دارای شخصیتی منحصر به فرد هستند. این شخصیت‌ها شامل جان اسنو، دنریس تارگرین، تیریون لنیستر، آریا استارک و سانسا استارک هستند. هر یک از این شخصیت‌ها دارای داستان و ماجراهای خود هستند که در طول سریال به تدریج فاش می‌شوند.

    گیم اف ترونز با داشتن صحنه‌های اپیک، موسیقی زیبا و نوآوری‌های فنی، توانسته است برای مخاطبان خود جذاب باشد. همچنین، داستان پیچیده‌ی آن باعث شده است که بسیاری از طرفداران سریال، به دنبال پاسخ به سوالاتی درباره‌ی داستان هستند.

    گیم اف ترونز با داشتن فصل‌های متعدد، توانسته است به یکی از پرطرفدارترین سریال‌های تلویزیونی در تاریخ تبدیل شود. همچنین، به دلیل داشتن شخصیت‌های قوی و داستان پرماجرا، این سریال توانسته است جایگاه خود را در تاریخ سینما و تلویزیون برجسته کند.

    در نهایت، می‌توان گفت که گیم اف ترونز یکی از بهترین سریال‌های تلویزیونی در دهه‌ی اخیر است که به دلیل داشتن داستان پرماجرا، شخصیت‌های قوی و فضای جذاب، توانسته است جایگاه خود را در قلب مخاطبان پرطرفدار کند. اگر شما هم علاقه‌مند به سریال‌های فانتزی و علمی-تخیلی هستید، حتماً باید گیم اف ترونز را تماشا کنید.

    موسیقی فیلم و سریال چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

    موسیقی در سریال‌ها از جمله عوامل مهمی است که می‌تواند تأثیر بسیاری بر روی تجربه تماشاگر داشته باشد. این عامل به عنوان یکی از عوامل اصلی در ساختار داستان و ایجاد احساسات در تماشاگران، بسیار مهم است.

    یکی از ویژگی‌های مهم موسیقی در سریال، تطابق آن با صحنه‌های نمایش داده شده است. در واقع، موسیقی باید با صحنه‌های سریال هماهنگ باشد و احساسات و حالت‌های مختلفی را که در آن صحنه نمایش داده می‌شود، به خوبی منعکس کند. به عنوان مثال، در صحنه‌ای که شخصیت اصلی سریال در حال تلاش برای پیدا کردن راه حل برای یک مشکل است، موسیقی باید احساس استرس و فشار را به خوبی منعکس کند.

    ویژگی دیگری که در موسیقی سریال‌ها بسیار مهم است، تناسب آن با شخصیت‌های داستان است. هر شخصیت در یک سریال دارای یک شخصیت و حالت روحی خاص است و موسیقی باید با این شخصیت و حالت روحی هماهنگ باشد. به عنوان مثال، در صحنه‌ای که شخصیت اصلی سریال در حال تلاش برای پیدا کردن راه حل برای یک مشکل است، موسیقی باید احساس استرس و فشار را به خوبی منعکس کند.

    در کل، موسیقی در سریال‌ها بسیار مهم است و باید با دقت و توجه به جزئیات ساخته شود. با توجه به ویژگی‌های مهم موسیقی در سریال، می‌توان به خوبی از این عامل برای ایجاد احساسات و تأثیر بر تجربه تماشاگر استفاده کرد.

    نکات مهم در رابطه با موسیقی سریال بازی تاج و تخت

    موسیقی تیتراژ به یادماندنی سریال “بازی تاج و تخت” را همه دوست دارند. سازنده آن، رامین جوادی، آهنگساز سینما و تلویزیون است. جوادی متولد سال ۱۹۷۴ در آلمان از پدری ایرانی و مادری آلمانی است. او فارغ التحصیل ممتاز کالج موسیقی برکلی است. هانس زیمر آهنگساز معروف او را استخدام کرد.

    موسیقی کوبشی و ضربی سریال “بازی تاج و تخت” با داستان آن کاملاً هماهنگی دارد و رامین جوادی در ساخت این موسیقی کاملاً به داستان تکیه می کند. او هر چه روی پرده می بیند را در موسیقی اش جاری می کند. او می گوید: «من فیلمنامه رو خوندم، ولی خود فیلم بود که به من بیشتر و در سطحی وسیعتر و جدیدتر الهام داد. تصاویر زیبای تیتراژ رو نشونم دادند و با تماشای این تصاویر بود که تونستم موسیقی تیتراژ رو بنویسم.»

    در اینجا به ۵ چیز در مورد موسیقی این سریال اشاره می کنیم:

    ۱. آهنگساز سریال “بازی تاج و تخت” آهنگساز فیلم سینمایی “Iron Man” هم هست.

    جوادی موسیقی فیلم سینمایی بسیار محبوب و پرفروش “مرد آهنی” هم هست. هر دوی اینها حس مشترک راک را دارند. جوادی از آمیزه ای از صداهای ارکستری و الکترونیک برای “بازی تاج و تخت” استفاده کرده است.

    ۲. بعضی از شخصیت های اصلی سریال، موسیقی مخصوص خودشان را دارند.

    چون تعداد شخصیت های این سریال بسیار زیاد است، نوشتن موسیقی مخصوص برای هر کدام از آنها غیرممکن بود. ولی شخصیت های مهمی همچون دنریس تارگریان موسیقی مختص خودشان را دارند. موسیقی دنریس از حالت ملایم به حالت اوج گیرنده تکامل پیدا کرد.

    جوادی در مورد موسیقی دنریس می گوید: «دنریس مثال خوبی از تکامل موسیقی شخصیت ها است. از این جهت که موسیقی او در قسمت اول سریال، ملایم بود چون او قدرتی نداشت. اما حالا که قدرتمند شده موسیقی او هم اوج گیرنده است.»

    ۳. تهیه کنندگان از موسیقی راک خوششان می آید.

    دیوید بنیوف و دی.بی. ویس برای صحنه های مهم و کلیدی سریال سراغ گروه های موسیقی راک رفتند. در فصل آخر سریال، برای اپیزود “Rains of Castamere” آنها از گروه نشنال خواستند که موسیقی بسازند که این موسیقی در صحنه جنگ بحرانی و مهم “بلک واتر” برای بینندگان پخش شد.

    در فصل جاری، آنها برای اپیزود “The Bear and the Maiden Fair” از گروه “هولد استدی” خواستند که با ترانه نویسنده سریال موسیقی بسازد. این موسیقی درست بعد از صحنه شوکه کننده قطع شدن دست جیمی لنیستر پخش شد.

    ویس در مورد این صحنه می گوید: «صحنه بسیار غافلگیر کننده ای بود و وقتی در کتاب این صحنه را خواندیم، برایمان بسیار شوکه کننده بود. برای آنکه این لحظه برای بیننده هم حیرت انگیز باشد، باید چیز غیرمنتظره ای پخش می کردیم. هیچ موسیقی دیگری باعث نمی شد که آن لحظه حس بیننده بیش از این از تعادل خارج شود.»

    ۴. طرفداران سریال ورژن های خودشان از موسیقی تیتراژ را درست کرده اند.

    تقلید یکی از صادقانه ترین راه های اغراق است و جوادی از اینکه طرفداران آهنگ او را تقلید می کنند خوشش می آید و می گوید: «تقلیدهای طرفداران همه دنیا از آهنگ تیتراژ رو دوست دارم. خوشم میاد از اینکه مردم اینقدر خلاق هستند.»

    ۵. بازیگران هم می توانند آهنگ تیتراژ را تقلید کنند.

    در مراسم افتتاح فصل سوم این سریال در لوس آنجلس، بازیگران سریال از جمله میزی ویلیامز (آریا)، لینا هیدی (سرسی) و آیزاک همپستید-رایت (برن) آهنگ تیتراژ سریال را تقلید کردند.

    موسیقی متن فصل هشتم سریال تاج و تخت

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۱

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۲

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۳

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۴

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۵

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۶

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۷

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۸

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۹

    لینک دانلود

    موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت شماره ۱۰

    لینک دانلود

     

  • برچسب‌ها:
  • نظرات درباره این مطلب